1
2
3

Projecten

Tranquila

Stichting PlaySpace is oorspronkelijk opgericht met het doel om speelplaatsen en openbare voorzieningen te bouwen in de sloppenwijk Tranquila. De projectbouw begon in 2006 in samenwerking met de lokale bevolking door middel van foto studies, workshops en interviews met bewoners waaronder kinderen.

Lees meer »
Independencia

In augustus 2010 ontmoette het PlaySpace team de leiders van de gemeenschap van Independencia. Wat begon als een academisch initiatief werd als snel iets veel groters: de gemeenschap wilde meer dan enkel ideeën, ze wilde oplossingen.

Lees meer »
Pinazo

Stichting PlaySpace is begin 2012 in Pinazo is gestart, als onderdeel van het Complex Cities Lab programma van de Carleton University, Canada. Onderdeel hiervan was de reis van studenten naar Pinazo om de karakteristieken van de omgeving te bestuderen en inzichten over de bevolking te verkrijgen.

Lees meer »
San Fernando

In San Fernando, de plek voor ons nieuwste project, werkt Stichting PlaySpace samen met de gemeentelijke overheid aan een geïntegreerde strategie om de sloppenwijk te verbeteren. De belangrijkste focus ligt op de openbare plekken voor de jeugd.

Lees meer »